21.2 C
Haarlem
zaterdag, juni 10, 2023
Home Hi-Fi Audio-Technica Bluetooth platenspeler

Audio-Technica Bluetooth platenspeler

0
Audio-Technica Bluetooth platenspeler

Oud en nieuw smelten samen in de nieuwe  AT-LP60BT van Audio-Technica die naast traditionele uitgangen ook over Bluetooth-mogelijkheden beschikt: stream uw vinyl!

De een zal ervan gruwen en de ander zal het geweldig vinden: een platenspeler met Bluetooth. Toch is het zeker voor de jongere generatie waarschijnlijk een aantrekkelijke optie, al was het maar om gewoon een plaatje te kunnen draaien waarnaar met iedere standaard Bluetooth-koptelefoon geluisterd kan worden. Opvallend is overigens wel dat alleen A2DP in combinatie met SBC wordt ondersteund en aptX ontbreekt. Draadloos high-end kunt u dus vergeten. Vrees echter niet, deze platenspeler is ook traditioneel inzetbaar.

Schakelbaar RIAA-voorversterker

De AT-LP60BT beschikt over een schakelbare lijn- annex phono-uitgang, wat betekent dat de speler rechtstreeks op iedere AUX-ingang kan worden aangesloten of gekoppeld kan worden aan een PHONO-ingang. In dat opzicht is er dus best wat aan te vangen voor de muziekliefhebber die ook af en toe nog eens een plaatje wil draaien zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven betalen. Want een ding is zeker: deze platenspeler kost u de kop niet dankzij een prijs van – omgerekend – circa €212. Leuk voor erbij!