11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Bowers & Wilkins in 800 Diamond Room bij Poulissen

Bowers & Wilkins in 800 Diamond Room bij Poulissen

0
Bowers & Wilkins in 800 Diamond Room bij Poulissen

Poulissen heeft samen met Bowers & Wilkins en het Nederlandse akoestiekbedrijf Mutrox een ‘800 Diamond Room’ ofwel de perfecte B&W luisterruimte gecreëerd.

De 800 Diamond Room is zoals de naam al een beetje doet vermoeden natuurlijk geoptimaliseerd voor een gloednieuwe speaker als de Bowers & Wilkins 800 D3. Om de luisterruimte die een prettige huiselijke sfeer uitstraalt gepast in te luiden zijn deze topmodellen opgesteld. U kunt tijdens de feestelijke aftrap op 2 juli tussen 10.30 uur en 17.00 uur bij Poulissen zelf komen genieten. Mocht het op de zaterdag niet lukken, dan kunt u op zondag 3 juli tussen 13.00 uur en 17.00 uur terecht op hetzelfde adres. Op beide dagen luistert u natuurlijk in de speciale 800 Diamond Room, een van de eerste gecertificeerde exemplaren in Nederland.

Experts aanwezig

De centrale spil in de speciale luisterruimte wordt op de genoemde dagen zoals gezegd gevormd door de 800 D3. Medewerkers van Poulissen én B&W zullen aanwezig zijn om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Een toch wel bijzondere (lees: unieke) manier om vrijblijvend en in een perfecte ambiance kennis te maken met een van de toppers uit audioland. U vindt Poulissen Audio Video Center aan de Schoenmakersstraat 19 in Roermond.