10.6 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Clones Audio Shaar: audiofiele USB3-kaart

Clones Audio Shaar: audiofiele USB3-kaart

0
Clones Audio Shaar: audiofiele USB3-kaart

Met de Shaar van Clones Audio haalt u een betaalbare USB-3 PCIe-insteekkaart in huis, waarmee u iedere redelijke recente pc van een audiofiele upgrade voorziet.

De kans dat een USB-poort in uw huidige computersysteem HF-ruis introduceert in uw audiosysteem is levensgroot. Denk in dat geval bijvoorbeeld aan een koppeling tussen pc en een DAC of all-in-one versterker. Door gebruik te maken van een speciaal voor audiogebruik geoptimaliseerde USB-insteekkaart zoals deze Shaar omzeilt u dat probleem.

USB3

Dat audiofiel niet ten koste hoeft te gaan van snelheid bewijst Clones Audio met deze USB3-kaart. Voorzien van bescherming tegen overbelasting, een ultra low noise regulator, een ultra low phase clock en andere afschermende maatregelen maken dit tot een must-have voor iedere audioliefhebber in het bezit van een pc. Helaas past deze PCIe-kaart niet in een laptop, maar daar is wat ons betreft wel overheen te komen. De prijs van de uitbreidingskaart is verrassend bescheiden: omgerekend zo’n €160.