28.3 C
Haarlem
zaterdag, juni 10, 2023
Home Hi-Fi Cyrus Soundkey speciaal voor mobiel

Cyrus Soundkey speciaal voor mobiel

3
Cyrus Soundkey speciaal voor mobiel

De Cyrus Soundkey is een energiezuinige DAC speciaal bedoeld voor gebruik met mobiele apparatuur. Vanaf 1 juli wordt een Kickstarter-campagne gestart om geld in te zamelen.

Kickstarter wordt steeds vaker ingezet door audiofabrikanten, deze keer pakt Cyrus z’n kans. Uiteindelijk moet zo’n 50.000 Britse Ponden opgehaald worden om de campagne voor de beoogde Cyrus Soundkey succesvol te maken. De Soundkey is een op papier alleraardigste DAC speciaal ontworpen voor gebruik in combinatie met bijvoorbeeld een mobiele telefoon. Erg prettig is daarbij het zeer lage stroomverbruik van maar 50mA.

Sla uw slag

Hoewel de exacte technische gegevens vooralsnog ontbreken kunt u hier alvast videoclips met wat meer achtergrondinformatie bekijken.Zeer binnenkort worden nadere details bekendgemaakt en weten we wat bijvoorbeeld een early bird-prijs (veelal zeer scherp) wordt.

3 REACTIES