11.5 C
Haarlem
woensdag, juni 7, 2023
Home Hi-Fi Denon demo Dolby Atmos, DTS:X en Auro3D

Denon demo Dolby Atmos, DTS:X en Auro3D

8
Denon demo Dolby Atmos, DTS:X en Auro3D

Tijdens de D&M conferentie hebben we ook een demo gehad van Dolby Atmos, DTS:X en Auro3D. Oliver Kriete legt uit dat Denon het enige merk is dat al deze 3D-formaten biedt. In één AV-receiver. Dat is natuurlijk wel een leuke usp… 

Er staat een aardige toren met versterkers in de demo-ruimte van Denon. We zien zo al een stapel met PMA-2500NE om de KEF Reference-serie aan te sturen. De aansturing is via een Denon X7200WA. Dat is al een goed begin. Later horen we dat het ook helemaal niet verkeerd speelt!

Overigens is het wel zo dat Auro3D mogelijk wordt gemaakt via een betaalde upgrade. Dit in verband met het feit dat er erg weinig titels zijn en de licentie wel prijzig is. Wat de upgrade precies kost, durven we niet te zeggen.

Video presentatie Denon surround

8 REACTIES