13.9 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Hi-Fi Streaming4Home verwerft dealerschap Amphion

Streaming4Home verwerft dealerschap Amphion

0
Streaming4Home verwerft dealerschap Amphion

Streaming4Home uit Kamerik heeft het dealerschap voor Amphion luidsprekers verworven. De nieuwe Argon3S monitor en Argon7L staan demonstratieklaar!

Mocht u eens willen luisteren naar de Argon3S monitor of de Argon7L van Amphion, dan kan dat bij de kersverse dealer van dit merk: Streaming4Home in Kamerik. De eveneens nieuwe Argon3L staat ook al op de verlanglijst.

Amphion Loadspeakers

De geschiedenis van de Finse luidsprekerfabrikant begint met de oprichting in 1988. De door het bedrijf ontwikkelde speakers kenmerken zich door een hoge resolutie, ongefilterde weegave bij lage volumes en pure driverintegratie. Verder streeft Amphion onder meer naar een acoustisch neutraal systeem dat (dus) niet kritisch is als het gaat om de ruimte waarin de luidsprekers geplaatst worden.