11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Valve Audio Predator: buizen én transistors

Valve Audio Predator: buizen én transistors

0
Valve Audio Predator: buizen én transistors

De Predator van Valve Audio beschikt over een mix aan buizen en moderne MOSFET’s, ideaal voor als u niet kunt kiezen tussen buizensound en halfgeleidergenot!

De een zweert bij buizen, de ander bij halgeleiders. Maar wat als u nou een twijfelaar bent? Dan is er de Valve Audio Predator, een hybride ontwerp met zowel buizen als MOSFET’s. De versterker van Zuid-Afrikaanse makelij oogt zowel van binnen als van buiten solide. Neem bijvoorbeeld alleen al de ringkerntrafo met een vermogen van 625VA. Deze bestaat uit een door een koperscherm gescheiden primaire en secundaire wikkeling en het geheel is geïmpregneerd met een speciale hars. Het zijn de details die het hem doen.

Geen plastic

De stevige metalen behuizing zorgt behalve voor een mooi uiterlijk ook voor een nette afscherming. Het officiële vermogen van de Predator bedraagt 200 Watt per kanaal in 8 Ohm, maar in de realiteit is veel meer mogelijk: 250 Watt per kanaal volgens de fabrikant zelf. De versterker kost $3000 dollar, voor de liefhebbers is een passende afstandsbediening apart leverbaar.