11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Audiolab M-One all-in-one

Audiolab M-One all-in-one

0
Audiolab M-One all-in-one

De gloednieuwe Audiolab M-One is een apparaat met meerdere functies in één behuizing. Natuurlijk een DAC, maar ook een voor- én eindversterker van 2 x 40 Watt.

Voor audioliefhebbers die net wat minder ruimte tot hun beschikking hebben én voor een ieder die simpelweg niet zit te wachten op voor elke functie in de hifi-installatie een apart kastje is de M-One een ideale oplossing. Deze nieuwste Audiolab-telg lijkt – minus de opdruk betreffende het type linksonder exact op het vlaggenschip M-DAC+. Alleen zijn nu naast de DAC ook een voor- en eindversterker ingebouwd. Het prettige OLED-display is eveneens gebleven.

Iets minder en een beetje meer

Qua DAC heeft Audiolab een kleine kniebuiging gemaakt, in tegenstelling tot de 8-kanaals ES9018 in de M-DAC+ is bij de M-One gekozen voor een tweekanaals ES9018 K2M. Vergis u echter niet: dit ‘kleine broertje van’ beschikt eveneens over uitstekende papieren. Zo staat ook in deze chip de gepatenteerde 32-bit HyperStream DAC-architectuur centraal en is de Time Domain Jitter Eliminator eveneens hard aan het werk. Via een USB-ingang wordt PCM-data tot 32 bit / 384 kHz ondersteund, maar ook DSD64/128/256. Prettige bijkomstigheid: de (beide) USB-ingangen zijn a-synchroon, wat betekent dat de uiterst nauwkeurige klok in de M-ONE de baas is. Dankzij twee analoge phono-ingangen, een voorversterker en een klasse AB 2 x 40 Watt eindversterker bent u in een klap onder de pannen met deze kleine duizendpoot. En o ja: Bluetooth aptX is aanwezig, voor de mobiele liefhebbers. De Audiolab M-one kost – omgerekend – iets meer dan circa €950. Beschikbaar vanaf augustus dit jaar.