13.6 C
Haarlem
vrijdag, juni 9, 2023
Home Hi-Fi Pablo La Rosa General Manager Marketing Raumfeld

Pablo La Rosa General Manager Marketing Raumfeld

7
Pablo La Rosa General Manager Marketing Raumfeld

Raumfeld heeft Pablo La Rosa benoemd als de nieuwe General Manager Marketing. De Amerikaan neemt een schat aan ervaring betreffende content- en culturele markering met zich mee.

Raumfeld wil de kennis van La Rosa inzetten voor de Amerikaanse markt, maar als vanzelfsprekend ook in andere landen waar het merk actief is. “Met Pablo La Rosa hebben we een marketingexpert in huis gehaald met veel kennis over de Amerikaanse markt. Op deze manier kan hij het merk in het culturele landschap positioneren”, zegt Sascha Mallah, Director of Sales & Marketing. “La Rosa kan voortborduren op het werk dat door Sebastian Drawert is verricht die tot nu toe al het werk voor de merken Raumfeld en Teufel heeft verzorgd.” Drawert zal zich vanaf heden als Teufels General Marketing Manager aan de slag gaan.

Streaming heeft de toekomst

“Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging bij Raumfeld”, licht La Rosa toe. “De combinatie van premium geluid en oogstrelend ontwerp omvat vele verhalen. We verwachten dat streamingdiensten alle andere vormen van digitale muziek binnenkort zullen overnemen, en Raumfeld heeft een unieke positie om in dit marktpotentieel een substantiële rol te spelen.” In de afgelopen tien jaar heeft La Rosa als Senior Director van Global Marketing van Native Instruments – Berlijns producent van audio hard- en software – leiding gegeven aan een internationaal team van dertig medewerkers in vier landen. In totaal heeft de nieuwe GMM (of hoe zoiets ook afgekort wordt) zeventien jaar ervaring op het vlak van marketing in de professionele audiowereld.

7 REACTIES

    • Uhm… het afgelopen halfjaar hebben we – let op – maar liefst vijf stukjes getikt over Teufel en zes over Raumfeld. Dat is inclusief een win-actie en reviews. Dat is twee stukjes per maand. Valt wel mee toch? Het is gewoon een actief merk. We publiceren van iedereen nieuws. En sommige merken hebben meer nieuws… Als Primare, Pass Labs of AVM een nieuwe General Manager heeft, tikken we daar net zo goed over.