11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Raumfeld remote app voor Android staat klaar

Raumfeld remote app voor Android staat klaar

0
Raumfeld remote app voor Android staat klaar

Een Android remote app voor Raumfeld speakers maakt het bezitters van deze multiroom-oplossing weer eens stukje makkelijker in het leven. Snel downloaden en installeren dus.

Dankzij smartphones hoeven we tegenwoordig niet meer op zoek naar een op mysterieuze wijze verdwenen afstandsbediening, een app met de gewenste functionaliteit installeren volstaat. Met name multiroom-speakers lenen zich bij uitstek voor een app-gebaseerde afstandsbediening, vandaar dat Raumfeld er eentje voor het Android-platform heeft ontwikkeld. Nieuw in de meest recente versie van de software is dat u er speakers mee aan- en uit kunt zetten. Verder zorgt de app er ook voor dat de speakers automatisch naar een energiebesparende standby-modus omschakelen als er geen signaal wordt ontvangen. Een widget maakt het mogelijk om de speaker(s) helemaal naar eigen inzicht en behoeften te configureren.

Raumfeld collectie

Raumfeld beschikt over een uitgebreide collectie multiroomspeakers. Kies uit een praktisch compacte oplossing, zeg maar de klassieke multiroomspeaker, of ga voor een setje vloerstaande hifi-speakers met streamingmogelijkheden. De app vormt in alle gevallen de centrale spil en maakt het mogelijk muziek door het hele huis te regelen.