18.5 C
Haarlem
zondag, juni 11, 2023
Home Hi-Fi Audio Ingang pakt groots uit op de X-fi

Audio Ingang pakt groots uit op de X-fi

4
Audio Ingang pakt groots uit op de X-fi

Audio Ingang presenteert in maar liefst drie luisterruimten op de komende X-fi al zijn merken, inclusief een leuke primeur.

Als u naar de X-fi gaat (24 en 25 september) is het zonder meer de moeite waard om even langs kamers 11, 12 en 13 te lopen. Aldaar treft u het complete merkenassortiment van Audio Ingang aan. Zo zijn daar de nieuw toegevoegde Bergmann draaitafels en toonarmen te bewonderen, maar ook het al even nieuw toegevoegde Velodyne Acoustics. Deze laatste fabrikant heeft faam verworven met zijn subwoofers.

Primeur Wilson Benesch Endeavour

In de grootste luisterruimte heeft Audio Ingang een plek ingeruimd voor een primeur in de vorm van de Wilson Benesch Endeavour speaker uit de Geometry-serie. Deze wordt wordt voor het eerst publiekelijk gedemonstreerd op CH Precision elektronica. Naast streaming audio kunt u ook vinylklanken verwachten, afgespeeld op de Wilson Benesch Circle 25 draaitafel. Verder wordt de kleinste Harbeth speaker– de HL-P3ESR – gecombineerd met subwoofers van Velodyne en electronica van Lindemann ten gehore gebracht. Laatstgenoemde heeft een nieuwe lijn musicbook: DSD-streamers/DAC’s uitgebracht die alle inkomende digitale signalen omzetten naar DSD, voor een ‘natuurlijke en vanzelfsprekende weergave’. Deze nieuwe Lindemann modellen beleven hun primeur tijdens deze X-fi. Ook speelt in dezelfde ruimte een draaitafel, namelijk de Bergmann Magne.

Manger

In de laatste ruimte vindt u het actieve topmodel van Manger – de s1, samen met de Resolution Audio Cantata DAC. Volgens Audio Ingang is dat ‘een combinatie die zijn weerga niet kent als het gaat om resolutie en snelheid in de weergave, gecombineerd met een betoverende natuurlijkheid’. Daniela Manger – CEO van Manger Audio – zal aanwezig zijn om te demonstreren en om vragen over de luidsprekers te beantwoorden. Ook zal zij lezingen geven tijdens X-fi.

4 REACTIES