12 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Audiolab M-ONE nu in Nederland verkrijgbaar

Audiolab M-ONE nu in Nederland verkrijgbaar

0
Audiolab M-ONE nu in Nederland verkrijgbaar

De Audiolab M-ONE is een duizendpoot als het gaat om mogelijkheden. Alle opties die u kunt bedenken zijn zo ongeveer wel aanwezig en de prijs is best prettig.

Een tijdje terug schreven we al over de M-ONE, bedenk echter dat de daar genoemde prijs slechts een indicatie betrof. Zonder import- en verzendkosten, en een op dat moment geldende valutakoers. Goed nieuws voor een ieder die duidelijkheid zoekt: de DAC is nu in Nederland leverbaar voor de heldere prijs van €1199. Daarvoor krijgt u een uitgebreide DAC inclusief 2 x 60 Watt (in 4 Ohm) versterker.

DSD en Bluetooth

De DAC ondersteunt via een USB-A aansluiting zelfs iOS, maar ook USB-B staat paraat voor koppeling met een meer reguliere computer. In dat geval wordt een kwaliteit van maximaal 32 bit bij een samplefrequentie van 384 kHz ondersteund. Ook met DSD heeft de Audiolab M-One geen enkele moeite, terwijl voor de liefhebbers is voorzien in Bluetooth. Meer informatie vindt u bij importeur Quad-raad.