PureAudioProject komt naar de X-fi 2016

0
De Trio15 Voxativ van PureAudioProject

Als u eens iets écht aparts wilt zien en horen, dan is het goed om te weten dat PureAudioProject met bijzondere kastloze speakers op de X-fi staat.

PureAudioProject is bekend van kastloze speakers als bijvoorbeeld de indrukwekkende Trio15 Voxativ. De kritieken zijn lovend, wat u ongetwijfeld zelf zult willen controleren. De fabrikant staat met hun bijzondere producten op de komende X-fi (24 en 25 september) in kamer 17 van de Koningshof in Veldhoven.

Kant-en-klaar of DHZ

Gezien het ontvangen persbericht gokken we dat in ieder geval de genoemde Trio15 te beluisteren is. Maar u zit niet vast aan dit model, er zijn ook kits verkrijgbaar en zelfs losse componenten als speakers en crossover-filters. Daarmee kunt u zelf uw ultieme kastloze speaker samenstellen. En als u wat minder handig bent met houtbewerking bestelt u gelijk een paneel met voorgezaagde gaten en dergelijke mee. Zonder meer een bijzonder bedrijf met al even bijzondere producten.