11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Sabrina van Wilson Audio luisteren bij Chattelin

Sabrina van Wilson Audio luisteren bij Chattelin

0
Sabrina van Wilson Audio luisteren bij Chattelin

Het is altijd leuk om een nieuwe speaker – zoals de Sabrina van Wilson Audio – zelf te beluisteren. Dat kan op afspraak bij Chattelin audio systems in het Haagse.

Kenners hebben het merk Wilson Audio hoog zitten en het is dan ook niet vreemd dat een nieuwe speaker van dit merk altijd weer wat reuring oplevert. En omdat de kritische luisteraar niet zomaar alle recensies en ronkende nieuwsberichten kritiekloos gelooft gaat hij of zij natuurlijk het liefst even zelf het oor ter luister leggen. De nieuwe Wilson Audio Sabrina luidspreker staat klaar voor een luistersessie bij Chattelin in Den Haag (Anna Paulownastraat 58).  Het is wel de bedoeling dat u vooraf even een afspraak maakt, dat kan per telefoon (070-3632050), mail ([email protected]) of via de website.

Sabrina

Volgens Chattelin is de Sabrina gebouwd ‘met als doel ‘s werelds beste, compacte vloerstaande luidspreker’ voor ogen. Gevolgd door: ‘…in elk opzicht een echte Wilson Audio. Midrange precisie en snelheid, tonale balans, bass impact en dynamische expressie vloeien samen tot een meeslepende muzikale presentatie’. Of dat daadwerkelijk allemaal klopt mag u dus zelf beslissen!