12.8 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Hi-Fi Alpha Brasschaat viert Water L’Eau met mooie première

Alpha Brasschaat viert Water L’Eau met mooie première

0
Alpha Brasschaat viert Water L’Eau met mooie première

Het dit jaar alweer 30 jaar bestaande Alpha Brasschaat verzorgt zaterdag 8 en zondag 9 oktober een presentatie rondom de Benelux-première van de B&W Diamond 3 en Devialet Expert Pro 1000.

Als u zo eens wilt ervaren wat de nieuwe B&W Diamond 3-speakers ten gehore kunnen brengen, dan kan dat in Brasschaat. Kwestie van 8 of 9 oktober even vrij houden voor een trip naar België. Aldaar wordt namelijk bij Alpha Brasschaat deze ultieme speaker in de Benelux geïntroduceerd. Of Ultiem ook echt ultiem blijkt, kunt u dan met uw eigen oren controleren.

Devialet

Ook wordt de Devialet Expert Pro 1000 in onze eigen contreien uitgerold. Eveneens ‘geprimeurd’ bij Alpha op dezelfde dagen. De Expert Pro 1000 betreft een ‘New Class A’ geïntegreerde versterker met een vermogen van 1000 Watt. U kunt op beide genoemde data tussen 10.00 uur en 17.00 uur langslopen aan de Bredabaan 103 in Brasschaat. Aldaar staat alles vrolijk voor u te spelen. En Water L’Eau is natuurlijk met een knipoog bedoeld. ‘Hiermee bewijzen we dat samenwerken tussen de ooit antagonisten meer vreugde brengt dan ‘slagvelden’ in te richten’, aldus Alpha.