11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Hij is er weer: de iEAR Show – 5 en 6 november

Hij is er weer: de iEAR Show – 5 en 6 november

0
Hij is er weer: de iEAR Show – 5 en 6 november

Inleiding

Inhoud

Jaja: hij is er weer! Na een toch wel behoorlijk succes in 2015, is er dit jaar weer een iEAR show. Dit jaar: ruim 50 merken in 30 ruimtes. Kortom: heel veel te zien en veel te horen!

Bericht iEAR

De iEAR-show biedt de mogelijkheid voor veel en uitgebreide demonstraties van het beste wat er op de audiomarkt verkrijgbaar is. Een mix van toegankelijke en betaalbare audio apparatuur tot en met de exclusieve topproducten.

Als locatie is gekozen voor het Koning Willem II Stadion in Tilburg. Een locatie die de mogelijkheid biedt tot expansie van het succes van de voorgaande show. Het Koning Willen II stadion is makkelijk te bereiken vanaf de naast gelegen snelweg A58 met zeer ruime parkeergelegenheid direct voor de deur. Een fantastische locatie voor een nadere kennismaking met al het moois wat er op audio gebied verkrijgbaar is.
Natuurlijk zorgt iEar’ zoals elk jaar voor de nodige primeurs en speciale gasten en een grote schare aan deelnemende Audio importeurs en fabrikanten. Allen met interessante producten, demonstraties en workshops.