19 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi IsoTek Systems, BlueHorizon en AVID HIFI naar Quad-raad

IsoTek Systems, BlueHorizon en AVID HIFI naar Quad-raad

0
IsoTek Systems, BlueHorizon en AVID HIFI naar Quad-raad

Quad-raad heeft als importeur IsoTek Systems, BlueHorizon en AVID HIFI wat de Benelux betreft onder haar vleugels gekregen.

Per 1 september 2016 heeft IDC Klaassen de distributierechten verkregen voor de BeNeLux van producten uit het VK. Het betreft de merken IsoTek, BlueHorizon en AVID HIFI. Volgens Klaassen zijn de productgroepen bekend bij een grote schare van muziek/HiFi-liefhebbers vanwege ‘hun sublieme kwaliteit en toepassingsmogelijkheden. IDC Klaassen is daarom ook zeer blij in Quad-raad B.V. een partner gevonden te hebben ter assistentie voor de distributie in de Benelux’.

Blij

Beide bedrijven zijn blij met de gloednieuwe samenwerking. Martin Klaassen: ‘Wij hebben voor Quad-raad gekozen omdat de productgroepen van IsoTek, BlueHorizon én AVID HIFI naadloos passen zowel in het portfolio als in de bedrijfsfilosofie van Quad-raad B.V. De vakkennis, het distributiemodel en de servicegerichtheid passen bij die van IDC Klaassen. Wij spreken dan ook het volle vertrouwen uit in deze nieuwe samenwerking, voor nu en op de lange termijn’. Theo Wubbolts is content met de toevoeging van zowel IsoTek, BlueHorizon en AVID HIFI: “Quad-raad B.V. kan nu in elke schakel van de muziek/HiFi-keten een product aanbieden dat een hoge prijs-kwaliteitsverhouding heeft. Daarnaast is IDC Klaassen een zeer solide firma  met een decennialange ervaring in de branche; dat moet tot een succes leiden.”