Music2 Audio bouwt element op X-fi voor Kika

0
Bied mee op dit live vervaardigde element bij Music2 Audio op de X-fi

Altijd leuk: een actie voor het goede doel, deze keer live op de X-Fi 2016 en geïnitieerd door Music2 Audio. Sla uw slag en biedt op een ter plekke vervaardigd element.

Het is toch steeds weer indrukwekkend om een vakman aan het werk te zien. Precies dat gaat gebeuren op de komende X-fi bij Music2 Audio. Zowel op zaterdag als zondag onderbreekt importeur Marco de Wilde zijn demonstraties om producent Van den Hul ruimte te geven. Ter plekke wordt dan een hoogwaardig Van den Hul Crimson moving coil element gebouwd. Dat zal live te zien zijn op een groot video scherm. Als het element zondagmiddag klaar is, stellen Van den Hul en Music2 het beschikbaar voor veiling onder de aanwezigen. Het recept is bekend: het kleinood gaat met de hoogste bieder mee naar huis. De opbrengst van de veiling wordt geschonken aan een wel heel goed doel: de Stichting Kinderen Kankervrij, beter bekend als Kika. Van den Hul, Music2 en X-fi hopen van harte dat er gul wordt geboden op dit uiterst hoogwaardige en vooral unieke Crimson MC element, zo laat de organisatie weten.

Audioshow

Los van de element-actie is er de audioshow van Music2, deelnemer van het eerste uur aan X-fi. Een show met als altijd een zeer bijzondere set-up, waarbij buizen, hoorns en analoog de boventoon zullen voeren. De organisatie meldt dat De Wilde speelt met Blumenhofer Gran Gioia’s, Octave Jubilee, Pluto Audio, Feikert Analogue, Reed, Van den Hul en Sonore AC. Tegelijkertijd presenteert Sonore enkele nieuwe producten waarop het predicaat ‘out-of-the-box’-denken van toepassing is en die dan ook buitengewoon bijzondere resultaten opleveren. Music2 zal trouwens ook fraaie kunstwerken exposeren van Gallery RitsArt uit Maassluis. Al met al meer dan voldoende redenen om een bezoek te brengen aan Music2 in ruimte 40. Aldus de enthousiaste aankondiging van de X-fi-organisatie!