20.7 C
Haarlem
zondag, juni 11, 2023
Home Hi-Fi NativeDSD passeert de 1000 albums en viert feest

NativeDSD passeert de 1000 albums en viert feest

0
NativeDSD passeert de 1000 albums en viert feest

NativeDSD heeft inmiddels de mijpaal van 1000 albums gepasseerd en viert daarom feest. En u mag meedelen in de vreugde via een discount-code.

NativeDSD is een muziekdownloaddienst die albums en afzonderlijke tracks in DSD-formaat aanbiedt. Het aardige daarbij is dat u één bedrag neertelt en vervolgens recht hebt op alle DSD-kwaliteiten dievoor dat betreffende album beschikbaar zijn. Inclusief bijvoorbeeld meerkanaalsvarianten naast de gewone stereo-uitvoering. Enige uitzondering op deze regel is DXD, daarvoor gelden andere prijzen. Het werkt allemaal simpel en vooraf beluisteren van een track – weliswaar in veel mindere ‘web’-kwalteit is mogelijk. Praktisch om u alvast een indruk te geven van de betreffende muziek.

Kortingscode

Zoals beloofd laat de muziekdienst u meedelen in de feestvreugde: de teller van het aantal beschikbare albums is de 1000 inmiddels gepasseerd. Door bij uw bestelling de kortingscode THOUSAND in te voeren krijgt u een korting van 15%. En die korting geldt voor élk album uit de catalogus. Als u nog geen kennis hebt gemaakt met DSD maar wel al een DSD-capabele DAC of mediaspeler hebt staan is dit een mooie kans om eens te ervaren wat DSD is. Wacht niet te lang, want deze code werkt maar tot en met 16 september.