14.2 C
Haarlem
zondag, juni 4, 2023
Home Hi-Fi Qobuz en X-fi Audioshow zijn partners

Qobuz en X-fi Audioshow zijn partners

0
Qobuz en X-fi Audioshow zijn partners

Qobuz Hi-Res Music Streaming and Download services en de Nationale X-fi Audioshow kondigen aan voortaan nauw te gaan samenwerken. De streamingdienst is per direct ‘Official Online Music Partner’ van de X-fi Audioshow.

Als vanzelfsprekend is X-fi erg blij met de nieuwe partner. ‘Een fantastische samenwerking waar bezoekers en deelnemers van X-fi 2016 heel veel plezier aan gaan beleven’, aldus Caspar Bunge van X-fi. Om te beginnen zullen beide organisaties zoveel mogelijk promotie maken voor elkaar. Dat is al zichtbaar op de gezamenlijke websites. Op de site van de streamingdienst is een speciale X-fi 2016 Playlist gepubliceerd. En binnenkort gaat op de Qobuz Facebookpagina een X-fi contest van start. Daarin kunnen klanten van de streamingdienst een gratis toegangskaart voor X-fi 2016 winnen, plus nog een verrassing.

X-fi geeft Qobuz-cadeautje

Sowieso zitten de bezoekers van de X-fi goed: àlle bezoekers van deze beurs krijgen een Qobuz leaflet uitgereikt dat recht geeft op een maand gratis streamen en één gratis highres album downloaden. Deelnemers aan X-fi mogen zelfs drie maanden gebruik maken van de hi-res streamingservice van de muziekdienst. De X-fi Audioshow 2016 vindt dit jaar plaats op 24 en 25 september in de Veldhovense Koningshof.