Taga Audio introduceert twee nieuwe versterkers

1
De Taga TA-400MIC

Taga Audio presenteert twee mid-range versterkers die niet alleen in de huiskamer bruikbaar zijn, maar ook in bijvoorbeeld restaurants en café’s.

Het Poolse Taga Audio is een Europese fabrikant van mid-range tot high-end audio-apparatuur. Naast speakers in diverse soorten en maten zien we ook versterkers in allerlei prijs- en kwaliteitsklassen. De nieuwe TA-400MIC is een klasse A/B eindversterker met een vermogen van 2 x 60 Watt in 8 Ohm (2 x 90 Watt in 4 Ohm). Het frequentiebereik loopt van 30 Hz tot 20 kHz. Wat deze versterker bijzonder maakt is de microfoon-ingang met mix- en echo-settings. Daarmee is de TA-400MIC prima inzetbaar in bijvoorbeeld kantines, café’s en meer. Ook praktisch is de USB-aansluiting, het apparaat kan rechtstreeks vanaf zo’n stick muziekbestanden in de formaten MP3, WMA, WAV en APE afspelen. Weer eens wat anders dan een ‘standaard’ high-end versterker en wellicht ook prima inzetbaar voor huiselijke feestjes.

Meer moois

De TA-25 Mini is bedoeld voor dezelfde doelgroep als de TA-400MIC. Deze keer is de basis een 2 x 25 Watt (8 Ohm) klasse D versterker met een frequentiebereik van 30 Hz tot 18 kHz. Niet echt audiofiel te noemen dus, maar wat dit apparaat bijzonder maakt zijn de zeer compacte afmetingen. Inclusief schroefsleuven kunt u dit altijd wel ergens kwijt. Dat Taga Audio ook echt high-end producten maakt naast deze toch voor professioneel gebruik bedoelde versterkers zien we in de vorm van bijvoorbeeld de HTA-200B. Dit is een hybride versterker met ingebouwde DAC en Bluetooth-mogelijkheden. Zonder meer de moeite waard om eens rond te neuzen op de site van dit audiobedrijf.

1 REACTIE