14.6 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Hi-Fi Win twee vrijkaarten voor X-Fi

Win twee vrijkaarten voor X-Fi

14
Win twee vrijkaarten voor X-Fi

Op 24 en 25 september is het zover: dan is de X-Fi show weer. Een show bomvol met prachtige merken, degelijke demo’s, lezingen van kopstukken uit de markt en natuurlijk gezelligheid van mede-liefhebbers. Alpha Audio staat er ook met een prachtige set én geeft zes tickets weg. Gratis en voor niets.

Wilt u twee tickets winnen? Deel dan dit bericht op uw social mediakanal met vermelding van Alpha Audio. Zet vervolgens onder dit bericht waarom u graag naar de show gaat. En met wie… we zijn wel benieuwd! Als u geen reactie plaatst weten we niet dat u meedoet… Dus vergeet dat niet!

Deze actie loopt tot vrijdag 15-9 12:00. Daarna maken we zsm de winnaars bekend.

14 REACTIES

 1. PS; Je zegt dat de actie tot vrijdag 15-9 12:00 loopt.
  Alleen duurt het nog een aardige voor 15 september weer op een vrijdag valt… 😉
  Het gebruik van Social Media is blijkbaar niet zo populair onder de Alpha lezers… Ik zit spaarzaam op Facebook. Ik zie facebook als zitten op een terras waar allerlei aparte vogels voorbij lopen – af en toe een opmerking maken is wel leuk – that’s it.

  • Haha… ik bedoel idd de 16e :-). En het valt me ook op dat social niet zo populair is onder de lezers. Volgende keer even rekening mee houden! Ik doe wel dingen met Facebook en gek genoeg haalt Alpha er ook best wat bezoekers vandaan. Maar goed: de harde kern is er blijkbaar niet zo actief. Maakt niet uit. Er zijn genoeg mogelijkheden voor contact. En face to face is en blijft het leukst!

 2. Dag Jaap en lezers,

  Voor de eerste keer in mijn leven ga ik naar een audiobeurs. We vertrekken ‘s morgens vroeg uit het het verre West-Vlaanderen (België) naar Veldhoven. Om de lange rit niet alleen te moeten maken bood mijn vader aan om mee te gaan. Ik heb de passie voor muziek van hem meegekregen.

  Als kleine jongen ontdekte ik onderaan de kleerkast van mijn ouders, mijn vaders Dual platenspeler waar 1 luidsprekertje op aangesloten was. Ik nam alles mee naar mijn kamer en liet de naald zakken. De klank die werd voortgebracht zit in mijn geheugen gegrift. Verre van perfect maar wonderbaarlijk voor mijn twaalfjarige oren. Met zijn schamele zakgeld kocht mijn vader als jonge gast wekelijks lp’s om op zijn setje af te spelen. En zovele jaren later luisterde ik zelf naar diezelfde vreemde muziek.

  Vanaf dan was ik verloren. Ik kreeg van mijn opa zijn oude versterker en speakers. Ik sloot er een cd speler en een platenspeler op aan en the rest is ‘as they say’ history. Ik speelde toen ik jong was allerlei muziek maar altijd luid. Hoe luider hoe liever. Onze buurman was een duivenmelker en die kon het maar matig waarderen wanneer Slayers Symphony of destruction voor de zoveelste keer door de speakers schalde. Mijn speakers dan meestal nog op de rand van de vensterbank gepositioneerd. Zijn duiven weigerden te landen. Een typisch Belgisch compromis moest gesloten worden.

  Mijn vader houdt vooral van Creedence Clearwater Revival, Status Quo en Deep Purple. Nu ik er over nadenk. Hij houdt enkel van Creedence Clearwater Revival, Status Quo en Deep Purple. Status Quo en Deep Purple hadden we al gezien. Maar zijn grote held John Fogerty nog nooit. Op zijn zestigste verjaardag was het dan zover. Ik zou hem trakteren op een avondje snooker maar toen ik na een paar straten de andere kant uitging, vertelde ik hem dat we naar John Fogerty gingen in de Ancienne Belgique in Brussel.

  Je had zijn gezicht moeten zien. Het was een gezicht van een jongen van twaalf die eindelijk zijn idool live zou zien spelen. Alle platen van Ccr had hij zijn hele jeugd grijsgedraaid. Hij leerde mij het magistrale, instrumentale nummer Ramble Tamble kennen en het duivelse Pagan Baby. Die avond was onvergetelijk. Vader en zoon samen uit de bol op de talloze hits van Ccr. Mijn vader danste, sprong en speelde luchtgitaar en we brulden samen mee met de teksten. Toen John het nummer Midnight Special speelde, het favoriete nummer van ons allebei, sprongen de tranen in zijn ogen en ik had kippenvel als nooit tevoren.

  Het bezoek aan Xfi is voor mij al sowieso geslaagd. Ja, ik zou er graag een paar sets beluisteren en binnenwippen bij Alpha Audio. En ja, ik koop er mijn nieuwe dionaudio dac 16, mijn eerste echte serieuze aankoop. Maar het allerfijnste is dat mijn pa erbij is om die momenten met mij te delen. En dat we samen lekker gaan lunchen en misschien wel herinneringen ophalen aan die magische avond in de AB.

  Mocht je op zaterdag plots een vader en zoon Ccr horen brullen door de gangen, wees dan niet ongerust, maar zing gerust met ons mee.

  Vriendelijke groeten

  Geoffrey

 3. Vorig jaar ook geweest en was erg leuk! Ik was vooral erg onder de indruk van Avantgarde acoustics, daudio en zugspitz. Vriend Tjerk heeft naar aanleiding hiervan Avantgarde Zero’s aangeschaft. Ik vond het ook een toffe oriëntatie op vooral luidsprekers. dat is bij mij uiteindelijk Dynaudio geworden (Focus 380). Ook leuk om spullen gezien te hebben die ik zelf heb of had: ADL Esprit en Luxman L505V. Ik ga dus graag weer: met Tjerk of een andere audiofiele vriend. Kan ik me eens verdiepen in passende versterking en een leuke LP scoren. Bericht is gedeeld op Facebook overigens, staat er ook weer eens wat zinnigs op het sociale medium 🙂