13.6 C
Haarlem
vrijdag, juni 9, 2023
Home Hi-Fi Zesto Audio Andros Téssera phonoversterker

Zesto Audio Andros Téssera phonoversterker

0
Zesto Audio Andros Téssera phonoversterker

De Andros Téssera van Zesto Audio is een bijzondere op buizen gebaseerde phono-voorversterker die met vier verschillende typen elementen overweg kan.

Als de Andros Téssera een inkjetprinter zou zijn, hadden we hier van een all-in-one kunnen spreken. Want deze phono-voorversterker van Zesto Audio kan overweg met vier (Téssera is vier in het Grieks) verschillende pick up-armen of draaitafels. De voorversterker is qua signaalpad volledig met buizen opgebouwd, u treft er geen halfgeleider in aan. De inwendige opbouw bestaat uit twee volledig gescheiden mono-units. U kunt zo zelfs één MM en één MC-cartridge combineren.

Instelbaar

Dankzij flexibele instelmogelijkheden kunt u bijvoorbeeld twaalf posities qua MC-belasting instellen. Het bewaren van instellingen – handig als u regelmatig verschillende armen inzet bijvoorbeeld – is eveneens een optie. Een viertal MC-massaschakelaars staan u bij in het geval van een vervelende aardlus. Volledig gebalanceerde uitgangen gebaseerd op door buizen aangestuurde trafo’s maken de Téssera compleet.