20.9 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi Atoll IN300 geïntegreerde eindversterker

Atoll IN300 geïntegreerde eindversterker

0
Atoll IN300 geïntegreerde eindversterker

Het Franse merk Atoll heeft een nieuwe versterker in het assortiment, de IN300. Komend weekend wordt het apparaat in Brussel officieel in de Benelux gepresenteerd.

Er zijn nog verrassend weinig gegevens te vinden over de Atoll IN300, ook niet op de site van de fabrikant. Wat wel bekend is, is dat de geïntegreerde versterker over gebalanceerde en ongebalanceerde analoge ingangen beschikt. Ook zijn er vijf digitale ingangen beschikbaar en bedraagt het uitgangsvermogen 150 Watt per kanaal. Bluetooth zorgt voor draadloze koppeling met mobiele apparaten en een OLED-display maakt het geheel compleet. En daarmee houdt het wel zo’n beetje op qua bekende specs. Ergens dit najaar moet de IN300 leverbaar worden.

Op naar Brussel

Wilt u de nieuwe ‘mysterieuze’ IN300 zelf aanschouwen en beluisteren, dan kan dat komend weekend. Om precies te zijn op de New Music High-End Innovation te Brussel in kamer 142 van het Courtyard Marriot. Gaat u op bezoek, dan kunt u desgewenst even uitblazen in het voor bezoekers toegankelijke restaurant of de bar van het hotel.