15.3 C
Haarlem
zondag, juni 4, 2023
Home Streaming Audio Aurender A10, netwerkstreamer en server met 4 TB opslag

Aurender A10, netwerkstreamer en server met 4 TB opslag

2
Aurender A10, netwerkstreamer en server met 4 TB opslag

De Aurender A10 is een gloednieuwe netwerkstreamer annex server met 4 TB opslagruimte. Daarnaast beschikt het apparaat over een MQA-gecertificeerde DSD DAC.

Een stevige netwerkstreamer is voor iedere muziekliefhebber natuurlijk een ideaal startpunt van de installatie. Op de Aurender A10 kunt u dankzij een ingebouwde harde schijf van 4 TB hoogstwaarschijnlijk ál uw muziek kwijt. Een 120 GB SSD wordt voor caching playback gebruikt, zodat u altijd verzekerd bent van een stottervrije en constante datastroom. Er is veel aandacht besteed aan signaalkwaliteit. Zo is de voeding volledig lineair opgezet, er komt dus geen schakelend onderdeel in voor. Verder vindt u in het inwendige twee volledig aparte dual-mono DAC-blokken net elk hun eigen discrete en wederom lineaire voeding. Het hart van de DAC’s wordt gevormd door de 768 / 32 bit AK4490. Mooi meegenomen is dat de A10 MQA-gecertificeerd is.

Reclocking

Een FPGA-gebaseerd reclocking-systeem zorgt voor een uitstekende en stabiele jitter-reducerende klokgenerator. Tidal, qobuz en internetradio zijn beschikbaar en als vanzelfsprekend is de DAC DSD-capabel. Aan de achterkant vindt u onder meer ongebalanceerde RCA-uitgangen en gebalanceerde XLR-uitgangen, maar ook zaken als een gigabit ethernet-aansluiting USB, SPDIF en meer. De adviesverkoopprijs van de Aurender A10 ligt op €5990 incl. BTW.

2 REACTIES