21.2 C
Haarlem
zaterdag, juni 10, 2023
Home Streaming Audio Elac Discovery Music Server DS-S101 klaar voor Roon

Elac Discovery Music Server DS-S101 klaar voor Roon

2
Elac Discovery Music Server DS-S101 klaar voor Roon

De Elac Discovery Music Server DS-101 ondersteunt sinds de laatste firmware-update ook RoonReady-apparaten. Streamen daar naartoe is dus voortaan snel geregeld.

Roon speelt een steeds grotere rol op de betere hifi-apparaten. Elac maakt het via een firmware-update van de DS-101 mogelijk om nu ook naar RoonReady-apparaten te streamen. Dat kan apparatuur van andere merken zijn, maar Elac komt zelf binnenkort ook met RoonReady spullen uit. Binnenkort verschijnen een wireless versterker en en speakers die deze standaard ondersteunen. Los van streamen naar naar dit soort apparatuur kan ook gestreamd worden naar Airplay-apparaten. Hiermee ontstaat een breed inzetbaar geheel als het gaat om draadloze overdracht van audio.

Meer informatie

U vindt veel informatie over RoonReady-apparatuur op deze pagina van de fabrikant. Zoals u kunt lezen biedt het protocol veel meer mogelijkheden tot het overdragen van écht hifi-geluid met hogere samplerates en resolutie dan via Airplay mogelijk is. Interessant leesvoer, ook nog eens in het Nederlands bovendien.

2 REACTIES