20.1 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Lavardin ISX Reference versterker gelanceerd

Lavardin ISX Reference versterker gelanceerd

1
Lavardin ISX Reference versterker gelanceerd

Het Franse Lavardin heeft een nieuwe eindversterker in de vorm van de ISX Reference uitgebracht. Een beetje mysterieus is het apparaat nog wel.

Soms kom je tijdens het surfen op internet ineens aankondigingen tegen waarvan je denkt ‘he!’. Precies dat gevoel kregen we toen we onder meer in fora de vermelding van de Lavardin ISX Reference tegenkwamen. Op de site van Lavardin zelf wordt deze gloednieuwe eindversterker nog niet vermeld en helaas kunnen we er verder ook nergens specificaties over vinden. Wel circuleert er een foto, afkomstig van het Engelse Midland Audio. Dat is dan ook het enige wat we u kunnen laten zien.

Verbeterd

Het schamele beetje informatie dat bekend is? De geïntegreerde versterker beschikt over verbeterde technologie ten opzichte van zijn voorgangers. Maar dat is natuurlijk ook een open deur. Interessanter is de toevoeging Reference, daar mag uit geconcludeerd worden dat het hier gaat om een topmodel. Ook nieuw is de meegeleverde afstandsbediening waarmee het apparaat vanuit de luie stoel bediend kan worden. Mocht u een fan zijn van Lavardin, dan adviseren we om de komende tijd de website van deze fabrikant goed in de gaten te houden.

1 REACTIE

  1. Hoi redactie!

    Bij Lavardin staat ‘Reference’ niet voor het topmodel (de IT geintegreerde versterker zit hier nog boven en er was ook altijd al een IS Reference). Wat wel bijzonder is, is de afstandsbediening! Deze is al zeker 10 jaar geleden aangekondigd, maar Lavardin vond nooit een manier om deze zonder comromis te implementeren. Nu blijkbaar toch gelukt!

    Groetjes!