13.9 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Hi-Fi My Sound Cubic EL84 buizenversterker

My Sound Cubic EL84 buizenversterker

0
My Sound Cubic EL84 buizenversterker

De Cubic EL84 van de Poolse fabrikant My Sound is naar wens verkrijgbaar met of zonder 48-staps volumeregelaar. Ook kunt u kiezen uit drie kleuren.

Er is flink wat hifi te vinden richting Oost-Europa. Vaak zelfs nog op buizen gebaseerd, dus echt iets voor de liefhebbers. Op zich is het niet helemaal verwonderlijk dat er veel innovatieve audioproducten uit die contreien komen. Onder het juk van de sovjets werd veel zelf gebouwd, gesleuteld en ontworpen. Daarnaast bleven buizen aldaar net iets langer in zwang dan hier. De kennis en kunde zijn bijvoorbeeld bij het Poolse My Sound zonder meer aanwezig. Het resulteert in alleraardigste apparatuur zoals bijvoorbeeld deze Cubic EL84. Het betreft een monoblok met volgens de fabrikant een uitgangsvermogen van 12 Watt en een frequentiebereik dat loopt van 16 Hz tot 65 kHz.

Zwaargewicht

Zoals vaak met buizenversterkers is het niet de meest lichtgewicht optie. De Cubic EL 84 weegt een dikke 10 kilo en u hebt er twee van nodig als u stereogeluid prefereert. In de standaarduitvoering wordt perspex gebruikt, in de eveneens verkrijgbare premium-uitvoering glas. Verder kan gekozen worden uit drie kleuren.