10.2 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Hi-Fi Overgaauw heeft diverse luistersessies op de rol staan

Overgaauw heeft diverse luistersessies op de rol staan

0
Overgaauw heeft diverse luistersessies op de rol staan

Bij Overgaauw in Leiden staan weer een paar mooie luistersessies op het programma, bij deze de agenda tot en met het einde van het jaar.

Ten eerste is er een Sonus Faber en Arcam demonstratie in bij Hifi Overgaauw Leiden 28/29 oktober. Op 28 en 29 oktober kunt u kennismaken met een geluidsdynamiek, zoals u deze in de bioscoop ervaart. Arcam audio en de beroemde Sonus Faber luidsprekers worden gedemonstreerd in verschillende stereo en surround-opstellingen waarbij de volledige Sonus Faber speakerlijn aan bod komt: van de Principialijn tot de bekende Olympia series. Dit alles op de stereo en surround audio van Arcam. Rob Hullekes van importeur Audiac verzorgt de presentatie en beantwoordt al uw vragen. De volgende luidsprekers en audio worden gepresenteerd:
Sonus Faber

  • Principia serie
  • Chameleon serie
  • Venere serie
  • Olympica serie.
  • Arcam
  • Solo Movie en Solo Music
  • AVR 550 en AVR 850 surround versterkers met de UDP411 Bluray speler.
  • Diverse Arcam stereo versterkers zoals d eA39 en A49.

Deze opstellingen worden in stereo en surround gedemonstreerd.
Data en tijden:

  • Vrijdag 28 oktober om 13.00 uur en 1500 uur
  • Zaterdag 29 oktober om 11.00 uur, 1300 uur en 1500 uur.

De geluidssessies vinden plaats in een speciale demonstratieruimte. Aanmelden via [email protected] is gewenst.

Bluesound

En nog een van de Bluesound show, die niet vermeldt staat bij de demonstraties. Hierbij staat de introductie NAD versterkers met Bluesound-uitleg centraal. Dit evenement vindt plaats op woensdag avond 23 november bij Hifi Overgaauw Leiden. Wilt u een versterker waar u muziek mee kan streamen van Spotify, PC, internet radio en meer? Dan zijn nieuwste versterkers van NAD zijn te upgraden met Bluesound. Wat is dat, wat heb ik er aan? Deze avond geeft Overgaauw antwoord op dit soort vragen samen met Ronald Wagemaker van NAD en Bluesound. Ook wordt de soundbar van Bluesound geïntroduceerd en staan en komen de andere opties van dit streaming audiomerk aan bod. De demo start om 19.30; de winkel op de Breestraat 148 in Leiden is geopend om 19.00. Via www.overgaauw.com/agenda kunt u zich aanmelden en vindt u meer informatie.