19.5 C
Haarlem
woensdag, mei 31, 2023
Home Hi-Fi Ultimate Ears Reference Remastered: voor liefhebbers

Ultimate Ears Reference Remastered: voor liefhebbers

1
Ultimate Ears Reference Remastered: voor liefhebbers

De Ultimate Ears Reference Remastered in-ears zijn tamelijk bijzondere exemplaren. Al was het maar omdat ze speciaal voor u op maat worden gemaakt.

Voordat u een Reference Remastered aan kunt schaffen moet er eerst een bezoekje aan de audioloog plannen. Aldaar wordt een afdruk van uw gehoorgang gemaakt waarna Ultimate Ears een set precies passende dopjes maakt. Zou het nu eindelijk afgelopen zijn met in-ears die gewoon niet in niet-standaard oren blijven zitten? Qua geluidskwaliteit is het geheel volgens de fabrikant geoptimaliseerd voor hi-res weergave.

Vlak

De in de Reference Remastered gebruikte Pro True Tone Drivers kennen een vlakke frequentiekarakteristiek tot 18 kHz, best indrukwekkend. Verder kunt u kiezen uit een scala aan kleuren en desgewenst zijn zelfs kabel en bewaardoosje naar smaak te kiezen. Deze in-ears gaan voor $999 over de toonbank. En eigenlijk is dat niet eens zo duur voor een volledig custom made-object. In principe zijn de dopjes trouwens bedoeld voor professionals, maar audiofielen weten ze inmiddels ook te waarderen.

1 REACTIE