13.9 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Leema Acoustics Anniversary Edition

Leema Acoustics Anniversary Edition

2
Leema Acoustics Anniversary Edition

Met de gloednieuwe Tucana Anniversary Edition viert Leema Acoustics de tiende verjaardag van de vele malen bekroonde Tucana geïntegreerde stereoversterker.

De speciale verjaardagsversie van de Leema Acoustics Tucana gebruikt hetzelfde ontwerp als zijn illustere voorganger. Hij is echter wel voorzien van nieuwe technologieën, waardoor de kwaliteit volgens de fabrikant naar een geheel nieuw referentieniveau wordt getild. Zo zijn alle transistoren zijn met de hand geselecteerd en nauwkeurig in sets gepaard voor optimale prestaties. De koperbanen van de gedrukte schakelingen zijn dubbel zo dik als normaal voor een lagere weerstand en daardoor hogere piekvermogens. De condensatoren zijn afkomstig uit de ‘ultra high audio grade’ Nichicon MUSE-serie. De luidsprekeraansluitingen zijn met de Reference 2 luidsprekerkabel verbonden met de schakelingen. De transformatoren zijn Noratel ‘ultrastille’ modellen.

Paspoort

Elke Tucana heeft zijn eigen ‘paspoort’ waarin elke productiestap en -controle staat vermeld, met de naam van de verantwoordelijke werknemer. Tot slot heeft elk apparaat een door de eindcontroleur ondertekend meet- en testrapport. De Tucana Anniversary beschikt over LIPS (Leema’s aanstuursysteem voor verschillende home theater-onderdelen) en is te bedienen met de Focus afstandsbediening. De Tucana Anniversary Edition geïntegreerde versterker is vanaf november leverbaar en de verkoopprijs bedraagt € 6900. Meer informatie bij de importeur en bij de fabrikant.

2 REACTIES