Number One Hifi Show komt er weer aan

0
Bezoek de Hifi Show Number One in Leiden

The Hifi Studio Number One organiseert op zaterdag 19 en zondag 20 november voor de derde keer een grote hifi-show in Leiden. Noteer maar vast in de agenda!

De show vindt plaats in het Holiday Inn-hotel aan de Haagse Schouwweg 10 te Leiden. Verdeeld over 13 zalen en de Lobby staan de importeurs van Hifi Show Number One met meer dan 50 merken. U bent van harte welkom op de genoemde data van 10.00 tot 17.00 uur. Dat wordt twee dagen genieten van prachtige (live) muziek, films en de nieuwste producten. Toegang en parkeren zijn gratis. Als u zich registreert komt u in aanmerking voor mooie prijzen. Weten welke merken er staan? Bezoek dan: www.number-one.nl/show.

Number One groeit groter

Tegelijkertijd met de aankondiging van de show laat Number One weten dat de winkel vernieuwd is. Deze is drie maal groter geworden en er is voorzien in meer en grotere luisterkamers. Voordeel van de extra ruimte is dat bijvoorbeeld het aantal te demonstreren platenspelers gegroeid is. Tevens is een nieuw merk in dit genre toegevoegd: Clearaudio. De winkel is te vinden aan de Korevaarstraat 2 e-f in Leiden.