10.6 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Rega Brio geïntegreerde versterker in 2017-uitvoering

Rega Brio geïntegreerde versterker in 2017-uitvoering

8
Rega Brio geïntegreerde versterker in 2017-uitvoering

De Rega Brio geïntegreerde versterker krijgt een flinke update in de 2017-uitvoering. Niet alleen is de behuizing onder handen genomen, maar ook de elektronica.

De behuizing van de nieuwe (of vernieuwde, zo u wilt) Rega Brio bestaat uit twee aluminium delen. Volgens de fabrikant bevordert het nieuwe ontwerp de afvoer van warmte. Een koptelefoonaansluiting is niet alleen netjes in het ontwerp verwerkt, maar zorgt ook in elektronisch vlak niet voor problemen. Interferentie wordt bijvoorbeeld voorkomen als de aansluiting niet in gebruik is. Verder is voorzien in een MM-phono voorversterker. Het printontwerp is volledig aangepast aan nieuwe onderdelen met betere specificaties dan gebruikt in de ‘oude’ Brio’s.

Extra voeding

Rega meldt verder dat een tweede voeding is toegevoegd. Deze moet zorgen voor een verdere scheiding tussen uitgangstrap en de ingangstrappen, inclusief phono-voorversterker. De aldus ontstane ‘Brio 2017’ levert 50 Watt per kanaal in 8 Ohm speakers en 73 Watt in 4 Ohm luidsprekers. Het frequentiebereik op de PHONO-ingang loopt van 15Hz tot 40 kHz. Voor de liefhebbers wordt een afstandsbediening meegeleverd.

8 REACTIES

  1. De nieuwe Brio R 2017 eerst wil ik zien, wat er binnenin werkelijk is veranderd. de Elex R was op basis van de Brio. Heb deze gehad vond hem veel te vlak was de prijs zeker niet waard. upgrade wil niets zeggen, gaat vaak ten koste van
    De bouw kwaliteit componenten. Maar ik ben erg benieuwd hoe hij gaat klinken. Het uiterlijk is niet mijn smaak. De remote is een onding vorige model remote met 1-5 cijfers was zeer gebruiksvriendelijker.