12 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Personal Audio Woo Audio WA7 Fireflies buizenhoofdtelefoonversterker

Woo Audio WA7 Fireflies buizenhoofdtelefoonversterker

2
Woo Audio WA7 Fireflies buizenhoofdtelefoonversterker

Met de Woo Audio WA7 Fireflies kunnen ook koptelefoonliefhebbers genieten van de warme buizenklanken. Mooi meegenomen is het strakke uiterlijk van de versterker.

Om even helemaal correct te zijn: de WA7 Fireflies is een geïntegreerde hoofdtelefoonversterker. De ingebouwde DAC is via USB direct inzetbaar vanaf bijvoorbeeld een computer of laptop. De basis van de DAC wordt gevormd door de ESS Sabre ES9018K2M, een reference-exemplaar. De maximaal haalbare kwaliteit ligt op een samplerate van 384 kHz bij een resolutie van 24 bit. Opvallend genoeg ontbreekt DSD, maar als u hoofdzakelijk digitale audiobestanden in traditionele formaten hebt is dat niet echt een onoverkomelijk drama. Het eindversterkerdeel is volledig uit buizen opgebouwd en is een klasse A-type.

Dubbelfunctie

De RCA-aansluitingen aan de achterkant kunnen als analoge lijningang fungeren. Of als D/A-uitgang, net wat u wilt. De impedantie van de aangesloten hoofdtelefoon mag liggen tussen 8 en 600 Ohm, u kunt er dus alle kanten mee uit. Open Load-beveiliging zorgt dat uw versterker zichzelf niet opblaast als er geen belasting in de vorm van een koptelefoon is aangesloten. Het maximale uitgangsvermogen bedraagt 1 Watt in 32 Ohm. Standaard wordt gebruik gemaakt van een modern opgezette voeding, maar de echte liefhebbers kunnen kiezen voor de WA7tp. Deze buizenvoeding past qua uiterlijk (en functionaliteit) naadloos bij de WA7 Fireflies.

2 REACTIES