11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Streaming Audio Drie maanden Tidal Hifi bij Paradigm Premium Wireless

Drie maanden Tidal Hifi bij Paradigm Premium Wireless

0
Drie maanden Tidal Hifi bij Paradigm Premium Wireless

Bij aanschaf van een van de Premium Wireless producten van Paradigm krijgt u gratis drie maanden Tidal Hifi. Ofwel de echte ongecomprimeerde versie.


Premium Wireless (PW) van Paradigm is een familie van draadloze producten die DTS Play-fi ondersteunen voor Streaming en Multi-room weergave. Het assortiment omvat een tweetal hoogwaardige draadloze luidsprekers, een streamer en een streamer-versterker. Bij aanschaf van een van de producten uit deze familie krijgt u 3 maanden Tidal Hifi cadeau. Met dit gratis abonnement kunt u kennsimaken met deze muziekdienst en dan meteen in de hoogste lossless kwaliteit.

Premium Wireless-serie

Op dit moment bestaat de Premium Wireless line-up uit de net genoemde onderdelen, maar later dit jaar worden nog meer producten verwacht waaronder een soundbar. Paradigm heeft gekozen voor het Play-Fi platform voor Streaming en Multi-room weergave. Dit open platform is ontwikkeld door het bekende DTS en wordt al door tal van fabrikanten ondersteund en dit aantal neemt snel toe. Het DTS platform heeft als grote voordeel dat voor het eerst alle producten van verschillende merken – met ondersteuning voor dit platform – door elkaar kunnen worden gebruikt voor Streaming en Multi-room. Al deze producten kunnen ook met een en dezelfde Remote App worden bediend: de klant zit niet meer vast aan één en hetzelfde merk als deze eenmaal een keuze heeft gemaakt.

Kamercorrectie

Bijzonder is dat alle Premium Wireless producten voorzien zijn van Anthem Room Correction (ARC). Dankzij dit meegeleverde meet- en correctie systeem worden akoestische afwijkingen op de luisterplek teniet gedaan. Het verschil dat ARC™ maakt is volgens de fabrikant onmiddellijk hoorbaar. Met de meegeleverde gekalibreerde microfoon worden vijf geluidsmonsters getrokken van de luisterplek in de ruimte waar de luidsprekers staan opgesteld. Deze monsters worden met een referentiecurve vergeleken en waar nodig wordt de weergave gecorrigeerd. Voor de metingen en de berekeningen wordt de ARC-2-software op een PC geladen en wordt de uiteindelijke correctiecurve via het netwerk in het PW apparaat geladen. Alle handelingen worden duidelijk en interactief via het beeldscherm gecommuniceerd. Metingen en correcties kunnen op de PC worden opgeslagen en altijd worden opgeroepen. Meer informatie over de Premium Wireless-serie bij de importeur of Canadese fabrikant.