14.7 C
Haarlem
donderdag, juni 1, 2023
Home Hi-Fi Dutch & Dutch introductieshow met Brendon Heinst

Dutch & Dutch introductieshow met Brendon Heinst

0
Dutch & Dutch introductieshow met Brendon Heinst

Beter Beeld & Geluid laat weten dat op de introductieshow rondom Dutch & Dutch ook acte de présence gegeven wordt door Brendon Heinst, opnametechnicus bij TRPTK.

TRPTK is een audiofiel label, en de ware muziekliefhebber kan dan ook ongetwijfeld zijn of haar hart ophalen aan wat Brendon Heinst te vertellen heeft. Uiteindelijk is dát een van de mensen die bepaalt hoe een opname uiteindelijk bij u thuis belandt. Vandaar dat een bezoek aan de introductieshow van Dutch & Dutch op 7 januari nu bijna een ‘must’ wordt. Voor de volledigheid hierbij nog even de volledige opzet van de show. Deze wordt georganiseerd door Beter Beeld & Geluid vanwege het feit dat zij de eerste Dutch & Dutch-dealer van Nederland zijn. De show wordt gehouden in de Hilversumse vestiging. Hierbij zijn aanwezig:

  • Martijn Mensink: een van de ontwerpers van de luidsprekers van Dutch & Dutch
  • Brendon Heinst: opnametechnicus bij het audiofiele label TRPTK (https://trptk.com/)

Martijn Mensink zal uitleg geven over het ontwerp van de luidsprekers en Brendon Heinst zal met de sublieme opname van het TRPTK label laten horen waartoe de Dutch & Dutch luidsprekers in staat zijn. TRPTK gebruikt zelf ook de luidsprekers van Dutch & Dutch in hun mastering/mixing van hun opnames en kiezen voor het merk vanwege de eerlijkheid en resolutie van hun weergave.

Programma

Het programma is als volgt:

13:00 – Inloop
13:30 – Introductie Dutch & Dutch door Martijn Mensink
13:45 – Introductie TRPTK door Brendon Heinst
14:00 – Demonstraties o.a. met opnames van TRPTK
16:30 – Drankjes
17:00 – Afsluiting

Opgeven hoeft niet, u kunt gewoon ongenodigd en al langslopen. De adresgegevens inclusief en handig kaartje vindt u alhier.