13.9 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi High End show van Gydotron in de Pastorij te Malle

High End show van Gydotron in de Pastorij te Malle

0
High End show van Gydotron in de Pastorij te Malle

Op zaterdag 14 en zondag 15 januari 2017 – ofwel komend weekend – is de Pastorij in Malle het podium voor de High End show van Gydotron.

Gydotron Audio houdt dit weekend een mooie show in de Sint Martinuspastorij, Berckhovenstraat 11 in het Belgische Malle. Tijdens het nuttigen van een hapje en een drankje, kunt u in één van de 6 luisterrruimtes genieten van muziek op diverse sets. Gydotron laat overigens weten dat Trippel en Trappist van Westmalle als vanzelfsprekend beschikbaar zijn. Dit jaar zal de show ook in het teken staan van Gydotron’s 10 jarig bestaan. Het is daarom dat op beide showdagen de bezoekers een waardebon van 125€  kunnen winnen. Deze kan bij http://cd-vinyl.com/ ingeruild worden voor muziek.

Primeurs

Traditiegetrouw presenteert presenteert Gydotron ook dit jaar weer de nodige primeurs. Zoals bijvoorbeeld de nieuwe Dac van Analog Domain Audio, de Marten Mingus Quintet en de PSU voeding van Jeff Rowland. Verder treft u tijdens de show de volgende merken aan: Analog Domain Audio, ASR Emitter, Harbeth, Jeff Rowland, Jocavi, Jorma, Kii Audio, Lindeman, Luxman, Marten, Quad, Scansonic, SotM, Stillpoints, Töntraeger en Transrotor & Trinnov. Verder zijn Angel Despatov (de ontwerper van Analog Domain Audio),  Bruno Putzeys van Kii Audio en Thomas Holm (mede-ontwerper van Jeff Rowland) aanwezig tijdens deze show. De toegang van de show is gratis. Meer informatie alhier, tel: 0032 (0)473 11 65 13.