13.9 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Streaming Audio Mooie nieuwjaarsshow van zeven 432 EVO-dealers

Mooie nieuwjaarsshow van zeven 432 EVO-dealers

0
Mooie nieuwjaarsshow van zeven 432 EVO-dealers

Het nieuwe jaar begint goed voor liefhebbers van 432 EVO. Reserveer 14 en 15 januari vast, want dan vindt een zeer veelzijdige nieuwjaarsshow plaats rondom dit merk.

Het gebeurt niet vaak dat verschillende dealers van één merk de handen ineen slaan om een gezamenlijke show te houden. Toch is het precies dat wat gebeurt op 14 en 15 januari, u kunt dan bij 7 dealers van 432 EVO terecht om te kijken en vooral luisteren naar een scala aan apparatuur. We zetten alle locaties en tijdstippen voor u op een rij. Let daarbij goed op dat niet álle dealers op zondag de deuren openen. Iets om bij de planning van uw bezoek rekening mee te houden.

Audio-Time in Breda

Audio-Time in Breda is net reseller geworden van de 432 EVO, en heeft voortaan de 432 EVO MINI en 432 EVO ESSENCE met ingebouwde DAC in permanente demonstratie. Naast de gebruikelijke openingsuren op zaterdag van 10:00-18:00, doet Erik-Jan Embregts van Audio-Time speciaal voor de EVO ook de deuren op zondag open van 12:00-17:00.

BELHiFi in Meise nabij Brussel

BELHiFi (voormalig Colab) in Meise houdt op beide dagen een heuse opendeur met maar liefst vier sets. Daaronder de Vitus RI-100 versterker en de Vitus RCD-101 waarop de 432 EVO via USB wordt aangesloten. Zo wordt het beste uit twee werelden gecombineerd: hoog niveau streaming en CD weergave. De 432 EVO HIGH-END die in deze set wordt ingezet werd niet voor niets door Music Emotion omschreven als ‘in staat tot topprestaties’. De luidsprekers en andere sets zijn voorlopig nog geheim. Op beide genoemde dagen bent u welkom vanaf 14u tot 20u.

Hifi Corner in Antwerpen

Hifi Corner in Antwerpen demonstreert zaterdag doorlopend van 10u tot 18u met het nieuwe 432 EVO AEON topmodel op een 2.2 monitor audio set. Daaraan gekoppeld de Platinum PL100mkII en Platinum subs PLW215mkII. Het geheel wordt aangestuurd door een Lyngdorf TDAI-2170 versterker. Dankzij Room Perfect wordt alles in tijd op de luisterplek als één geheel neergezet met een prima dynamiek en muzikaliteit. Bij Hifi Corner kunt u zaterdag doorlopend terecht van 10u tot 18u, op zondag is de zaak gesloten.

Hifi Fan aan de Belgische kust

Hifi Fan in St-Idesbald aan de Belgische kust organiseert op beide dagen multiroom demo’s met de 432 EVO. Ook ziet u er de nieuwe 432 EVO AEON met superclock op het Wisdom Audio systeem. Als primeur is er de nieuwe 432 LOUNGE. Dit betreft een doorontwikkeling van de 432 EVO essence die maar liefst 4 high-end stereo zones bevat in één toestel. Het apparaat heeft een 8 kanaals DAC aan boord met 8x cinch in dezelfde kwaliteit als de 2 kanaals versie. Deze laatstgenoemde werd door HVT uitgeroepen als de bron die alle andere bronnen van de reviewer glansrijk versloeg. De 432 LOUNGE kan net zoals de ESSENCE direct op een eindversterker aangesloten worden, waarbij elke zone zijn eigen playlist en volumeregeling heeft. U kunt hier op beide dagen terecht.

Klinkt Beter in Wetteren nabij Gent

Bij Klinkt Beter zijn de drie sets te beluisteren waarmee de 432 EVO muziekservers ontwikkeld worden. De kleinste set is de iFI retro buizenversterker, met bijpassende bamboe luidsprekers. Voor de twee grote sets wordt er voortaan exclusief met Vitus Audio en Amphion samengewerkt. Zo kunt u op het Amphion Two18 studiotopmodel de Vitus RI-100 integrated versterker beluisteren. Voor het Krypton 3 huiskamertopmodel wordt de Vitus SS-025 eindtrap direct gestuurd via de slimme volumeregeling van de Metrum Adagio ladder DAC. Beide sets worden aangestuurd door onze HIGH-END en AEON topmodellen. Op beide dagen bent u vanaf 14u tot 20u welkom.

Sense of Music in Benthuizen

Sense of Music in Benthuizen pakt uit met meerdere sets met 432 EVO’s, waaronder sets met de MINI, STANDARD, ESSENCE, HIGH-END en AEON. U kunt dus alle modellen naast elkaar horen en vergelijken, op de meest diverse sets van instap tot ultra high-end. Bij Sense of Music kunt u zaterdag doorlopend terecht van 10u tot 18u, op zondag sluitingsdag.

Vaessen Audiodesign in Brasschaat nabij Antwerpen

Koen Vaessen is de ontwikkelaar van de toch wel iconisch te noemen Aquarius Quattro luidspreker. U kunt de Vaessen Audiodesign luidsprekers op cost is no object Luxman 1000 versterking beluisteren, aangestuurd door de nieuwe Mytek Manhattan DAC. Deze wordt aangesloten op de 432 EVO als ultieme bron. Op beide dagen bent u vanaf 11u tot 18u welkom.

De demo’s vinden plaats in de showrooms 432 EVO-resellers, waarvan u de addressen alhier kunt vinden. Volg zeker ook de facebook-pagina voor last-minute updates en extra aankondigingen: https://www.facebook.com/432evo/