11.1 C
Haarlem
donderdag, juni 1, 2023
Home Hi-Fi Tannoy’s jubileumspeaker GRF-90 wordt een blijvertje

Tannoy’s jubileumspeaker GRF-90 wordt een blijvertje

0
Tannoy’s jubileumspeaker GRF-90 wordt een blijvertje

Goed nieuws voor de (potentiële) liefhebbers van de razendsnel uitverkochte Tannoy jubileumspeaker GRF-90. Deze wordt op veler verzoek permanent opgenomen in de collectie.

Zoals dat vaak gaat met jubileumapparatuur en speakers: ze zijn veelal heel snel uitverkocht. En dan is het uithuilen voor een ieder die wel graag zo’n hebbeding wilde maar misgreep. Bij Tannoy was de vraag naar de in gelimiteerde oplage uitgebrachte GRF 90 echter wel heel erg groot. En dus zijn ze bij deze fabrikant eens na gaan denken en tot de conclusie gekomen dat de GRF-90 best permanent in de verkoop kan. De Prestige GRF – zoals deze nu officieel heet – is dan ook vanaf eind februari leverbaar voor een ieder die het wil.

Onderhoudskit

Het uiterlijk van de speaker doet zonder meer terugdenken aan vervlogen gouden tijden. Uiteraard is er wel hypermoderne techniek ingezet om het onderste uit de kan te halen qua geluidskwaliteit. Direct in het oog springt de 12 inch Dual Concentric Driver met de Tannoy-eigen PepperPot WaveGuide. En om het allemaal nog wat exclusiever te laten voelen krijgt de koper er een mooie onderhoudskit bij. De prijs van de GRF in niet-jubileum-uitgave is nog onbekend.