YG Acoustics trillingsvrij en solide rack

1
De Rack van YG Acoustics

YG Acoustics heeft een rack in de verkoop gegooid dat eigenlijk in eerste instantie voor intern gebruik bedoeld was. De ‘Rack’ is dan ook bijzonder.

YG Acoustics was op zoek naar een trillingsvrij rack voor in de eigen luisterruimten. Probleem was dat een rack dat aan de specificaties van de fabrikant voldeed nergens was te vinden. Zelf ontwerpen was dan ook een logische vervolgactie. De eisen die aan de Rack 1.3, 1.4 en 1.6 werden gesteld waren hoog. En vooral ook moest het geheel volgens de fabrikant op harde wetenschap berusten en niet op zweverig gedoe. Uiteindelijk is een rack ontstaan dat daaraan voldoet en een trillingsvrij platform voor apparatuur oplevert. Het geheel is in een paar minuten aan te passen aan het gewicht van een specifieke erin geplaatste component.

Diverse formaten

Uiteindelijk bleek de Rack intern zo goed te bevallen dat besloten is om ze gewoon te gaan verkopen. Er zijn drie versies – net al genoemd – beschikbaar. Eentje met drie planken, eentje met vier en eentje met zes. Die laaste is opgedeeld in twee brede en drie hoge planken. Op deze pagina treft u behalve de productinformatie ook een demonstratiefilmpje aan. De verkoopprijs van ‘het kastje’ begint bij $14.850 dollar voor het kleinste model.

1 REACTIE