15.2 C
Haarlem
zondag, juni 4, 2023
Home Hi-Fi AudioPerfect kondigt nieuwe serie demonamiddagen aan

AudioPerfect kondigt nieuwe serie demonamiddagen aan

1
AudioPerfect kondigt nieuwe serie demonamiddagen aan

Ook in 2017 gaat AudioPerfect door met de demonamiddagen waarbij zij een lievelingsproduct in de kijker zetten. Interessant om bij te wonen!

Zo’n zestal zondagnamiddagen per jaar kan kunt u tijdens een demonamiddag in beperkte kring (12 tot 16 man) zeer intensief kennismaken met een product, of een vergelijkende demo meemaken. Demo’s worden in de eigen woonkamer van AudioPerfect gehouden. Deze setting zorgt voor een realistische ervaring en oordeel. In de woonkamer hoort u – zo meldt de winkel – immers pas echt hoe een hifi-systeem presteert in reële omstandigheden. Op shows daarentegen krijgt u vaak sets in zeer slechte ruimten te horen en in winkels soms in volledig geoptimaliseerde omstandigheden.

JMR Offrande Supreme v2

De eerste demonamiddag van dit jaar wordt gehouden op 26 februari. U maakt dan kennis met een volgens AudioPerfect ‘prachtspeaker’ uit het hogere segment: de JMR Offrande Suprême v2. Deze gaan voor € 7.000,- per paar inclusief voet over de toonbank. Het is een tweeweg-monitor met dubbele ribbontweeter. Een met transmissielijn geventileerde 18cm woofer staat garant voor een indrukwekkend (voor een monitor) diepe bas tot 35hz. De diepe kast dient uiteraard om de lange transmissielijn in onder te brengen, een mooie techniek om diep en gecontroleerd laag te produceren. De speaker is mono- en bi-wirable aansluitbaar. Met een impedantie van 8 Ohm en 91db gevoeligheid laat deze monitor zich door quasi alle versterkers moeiteloos aansturen. Op de 26ste wordt een Luxman L-550AX klasse A versterker van slechts 2x20W bij 8 Ohm ingezet.

Aanmelden noodzakelijk

De praktische gegevens nog even op rijtje:

  • Datum: zondag 26 februari 2017
  • Tijd: van 14.00 uur tot 17.00 uur
  • Plaats: AudioPerfect, Dom van Asschestraat 2 in Oostkamp (België)
  • De toegang is gratism naar inschrijven is noodzakelijk. Stuur hiervoor een mail naar [email protected]

 

1 REACTIE