12 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi PS Audio intoduceert Stellar

PS Audio intoduceert Stellar

1
PS Audio intoduceert Stellar

PS Audio is een welbekende in de wereld van de ‘betere hifi’. De Amerikanen hebben de focus op met name power-conditioners, versterkers en streamers. Dat is toch wel een breed spectrum, beseffen we nu. PS Audio is echter vrij prijzig. Tot nu. De Stellar-lijn moet premium wat betaalbaarder maken.

We hebben al eerder wat geschreven over Stellar. Nu is er echter wat extra bekend. Namelijk de Stellar Gain Cell DAC. Deze voorversterker / dac heeft een vol analoge voorversterker met een geïntegreerde dac. Het geheel is – volgens PS Audio – helemaal gebalanceerd opgebouwd. De dac kan ook dsd verwerken en is compatible met hun dsd memory player.

Powerrr

Dan zijn er nog twee eindversterkers. Een S300 stereo eindversterker en een setje Mono’s: M700. De S300 kan 300 watt per kanaal leveren (in 4 Ohm, class D) en de M700… 700 watt in 4 Ohm (class D). De prijzen: 1499 dollar voor de S300 en 2998 dollar per paar voor de M700.

Wat de prijzen in Nederland zullen zijn is nog niet bekend. Maar zodra ze beschikbaar zijn, willen wij ze dolgraag eens testen!

1 REACTIE