11.2 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Hi-Fi Savor Audio exclusief distributeur van Sonus Faber en meer

Savor Audio exclusief distributeur van Sonus Faber en meer

3
Savor Audio exclusief distributeur van Sonus Faber en meer

Savor Audio – onderdeel van Hifi Nederhold – heeft heeft de exclusieve distributierechten voor de Benelux verworven voor Audio Research, Pryma, Sumiko en Sonus Faber.

Het management achter de luxe en premium merken Audio Research, Pryma, Sumiko en Sonus Faber heeft met ingang van 1 februari 2017 Savor Audio b.v. aangesteld als exclusieve distributiepartner partner voor de Benelux. Savor is een nieuwe dochteronderneming van Hifi Nederhold b.v. De website van dit bedrijf is nog niet online, maar is zeer binnenkort bereikbaar op http://www.savoraudio.nl.

Toekomstgericht

Na het verlies van de distributierechten van de merken Denon en Beats heeft Hifi Nederhold b.v. haar doelstelling voor de toekomst duidelijk geformuleerd. In eigen woorden: ‘Opnieuw de nummer één worden voor de distributie van ‘premium luxury’ audiomerken voor de vakspeciaalzaak. Met de door dochteronderneming Penhold b.v. gedistribueerde merken AVM, Anthem en Paradigm hebben we daar reeds eerder aansluiting gevonden. Met het merkenpakket van Savor Audio zal die aansluiting nog verder uitgediept worden. Savor Audio b.v. voegt daar een aantal toonaangevende merken aan toe, waarbij de fabrikant onze doelstelling volledig onderschrijft. Wij zijn dan ook zeer trots dat Savor Audio b.v. is geselecteerd als partner. Én dat wij hiermee het aanbod van selectief gedistribueerde merken voor de vakspeciaalzaak hebben weten te vergroten’, aldus Hifi Nederhold.