Teufel en Studio Solo combineren krachten in muzikaal duet

0
Studio Solo in Breda is gewapend met Teufel-apparatuur

De Bredase Studio Solo is een samenwerking met Teufel aangegaan en verwerft daarmee als eerste het predicaat ‘endorsed by Teufel’.

De geschiedenis van Studio Solo is nog maar kort. In december van het afgelopen jaar opende eigenaar Bram Schouw zijn nieuwe locatie in Breda. Nog geen maand later wordt de muzikale samenwerking met Teufel beklonken. Dat de speaker- en koptelefoonfabrikant is begaan met artiesten en talent bleek al uit de betrokkenheid bij ‘De Grote Prijs van Nederland’. Hier voegt Teufel nu een endorsement aan toe. Een unicum, want Studio Solo is hiermee de eerste Nederlandse studio die wordt voorzien van speakers en -koptelefoons van dit merk.

Uitrusting

Behalve Teufel’s toplijn Definion 5-speakers treft u in de studio ook de Ultima Mk2 aan. Dit is overigens de meest verkochte speakerset van de Duitse fabrikant. Tijdens de opnames maken artiesten gebruik van de Teufel Massive, een koptelefoon met gesloten ontwerp. Dit zorgt ervoor dat artiesten zichzelf veel beter kunnen terughoren. Om de samenwerking te vieren, biedt Studio Solo een speciale introductieactie voor muzikanten en producers die hun eigen sound willen onderzoeken, creëren en vastleggen. Willen artiesten zelf een keer de speakers of de headphones ervaren, kunnen zij in de Studio Solo een afspraak maken.