11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Hoofdtelefoonmerk Audeze in zee met distributeur Dune Blue

Hoofdtelefoonmerk Audeze in zee met distributeur Dune Blue

0
Hoofdtelefoonmerk Audeze in zee met distributeur Dune Blue

Audeze, het zeer snel groeiende en innovatieve hoofdtelefoonmerk, wordt sinds 1 maart 2017 door importeur Dune Blue vertegenwoordigd.

De afgelopen drie jaar is er hard aan gewerkt om Audeze in de Benelux op de kaart te zetten. Kersverse importeur Dune Blue gaat zich naar eigen zeggen inzetten om het merk een nog breder platform in het HeadFi landschap van de Benelux te geven. De overgang van de vorige distributeur Audio Quartet naar de nieuwe importeur heeft de afgelopen periode in goed overleg plaatsgevonden.

Dune Blue introduceert iSINE10 en iSINE20 in april

Audeze staat bekend om haar Planar Magnetic technologie en heeft hiermee een leidende positie op de wereldmarkt veroverd. In april introduceert Dune Blue de eerste in-ear hoofdtelefoons van Audeze, de iSINE10 en de iSINE20. In lijn met de EL en de LCD series wordt wederom gebruik gemaakt van de planar magnectic technologie. De nieuwe hoofdtelefoons worden geleverd met een Lightning kabel en zijn voorzien van een DSP.