14.7 C
Haarlem
donderdag, juni 1, 2023
Home Hi-Fi Steve Silberman wordt vice president Sales & Marketing bij Roon

Steve Silberman wordt vice president Sales & Marketing bij Roon

0
Steve Silberman wordt vice president Sales & Marketing bij Roon

Roon Labs liet weten dat Steve Silberman vice president van de afdeling Sales en Marketing bij het bedrijf is geworden.

Mocht de naam Steve Silberman een belletje doen rinkelen, dan kan dat kloppen. Deze man heeft namelijk een tamelijk imposante staat van dienst op zijn conto staan. Nog niet zo lang geleden was hij vice president op de ontwikkelafdeling van AudioQuest. Als co-ontwikkelaar van de welbekende Dragonfly om precies te zijn. Daarvoor was hij werkzaam bij Ayre Acoustics als Sales & Marketing manager. Kortom: een persoon die heel veel ervaring met zich meebrengt en zonder meer een aanwinst voor elk zichzelf respecterend bedrijf. In zijn nieuwe rol is Silberman verantwoordelijk voor de aanwezigheid van Roon in de dealer- en distributiekanalen.

Blij

Als vanzelfsprekend is Silberman zelf enthousiast over zijn nieuwe job: ‘Roon is een klinkende naam bij computer audiofielen geworden. Ook de samenwerkingsverbanden die we opgebouwd hebben met ons Roon Ready-programma betekenen dat we een waardevolle tool voor retailers en systeembouwers kunnen zijn. Het is ons doel om nieuwe systemen en programma’s op de rails te zetten. Daarbij zorgend voor een meer dynamische, vlottere en meer winstgevende ervaring richting onze partners’. Ook zijn nieuwe werkgever is als vanzelfsprekend erg blij met de nieuwe aanwinst.