11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi CanEVER Audio presenteert ZeroUno PLUS DAC

CanEVER Audio presenteert ZeroUno PLUS DAC

0
CanEVER Audio presenteert ZeroUno PLUS DAC

Voor een ieder die van de warme buizenklank houdt is de nieuwe ZeroUno PLUS DAC van het Italiaanse CanEVER mogelijk erg interessant.

Een DAC waarop prominent buizen aanwezig zijn ziet u niet vaak. Nu betreft het hier een DAC-voorversterker, waarbij de warmgloeiende onderdelen natuurlijk vooral hun werk verrichten in het laatstgenoemde onderdeel. Het hart van de CanEVER ZeroUno PLUS DAC wordt gevormd door moderne geïntegreerde techniek in de vorm van de Sabre ES9018S. Er is voorzien in vier digitale ingangen: S/PDIF coax, AES/EBU, TOSLINK en USB. Verder treft u ook nog een setje analoge tulpingangen aan.

Zes voedingen

De ZeroUno Plus beschikt over zes aparte voedingen. Uiteraard wordt daarbij de voeding van het analoge en digitale deel volledig gescheiden gehouden. Daarbij horen natuurlijk ook voorzieningen voor de buizengloei- en werkspanning. Het ziet er in ieder geval allemaal indrukwekkend uit. Waarbij vooral de symbiose tussen ‘oud’ en ‘nieuw’ opvalt. Want laten we eerlijk zijn: een buizenapparaat met een LCD-display heeft toch wel wat. Heel goedkoop is het dan weer niet: u betaalt €9950 voor het apparaat.