13.9 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Hi-Fi dCS Vivaldi One – High End Munchen 2017

dCS Vivaldi One – High End Munchen 2017

0
dCS Vivaldi One – High End Munchen 2017

dCS heeft op de High End Munchen de all-in-one Vivaldi One geïntroduceerd. Een apparaat dat cd’s kan spelen, als dac kan functioneren én kan streamen. We kijken ook even naar de dCS Network Bridge.

Als je jarig bent – en dan zeker bij de ‘big 3-0’ – moet je een feestje vieren. En dat doet dCS dan ook. We zien een complete oplossing met de naam Vivaldi One. Een ‘one box solution’ – vandaar de naam ‘One’ – voor wie wil streamen, digitaal naar analoog wil omzetten én cd’s wil spelen.

De dCS Vivaldi One is in feite de Vivaldi DAC, transport en een streamer in één. Wil iemand dat allemaal los aanschaffen, dan gaat dat prijskaartje richting de 80.000 euro. Met dat in het achterhoofd is rond de 60.000 euro geen slechte deal, al zal het niet helemaal gelijk presteren en zijn er ook nog kabels nodig om bij de losse componenten de boel aan elkaar te knopen.

De dCS Vivaldi One wordt in een gelimiteerde oplage van 250 stuks gemaakt. Er zijn op moment van schrijven al 210 pre-orders geplaatst. Wees er dus snel bij als u er eentje wilt!

dCS Vivaldi 1 – Munchen 2017