15.2 C
Haarlem
zondag, juni 4, 2023
Home Hi-Fi High-end München 2017 Beursverslag – deel 1

High-end München 2017 Beursverslag – deel 1

1
High-end München 2017 Beursverslag – deel 1

Mei 2017, het high-end evenement van 2017 dient zich wederom aan; high-end München. Na deze eerste beursdag kunnen we vaststellen dat de thema’s van vorig jaar zich dit jaar eveneens doorzetten. Natuurlijk is het onderwerp vinyl weer ruim vertegenwoordigd. Niet zo overweldigend als we dit in 2016 hebben ervaren, maar zowel het aanbod van draaitafels, elementen, naalden en armen is desondanks ruim.

Naast vinyl is er uiteraard weer een breed aanbod aan speakers, streamers, DAC’s en… bekabeling. Naast de kant-en-klare bekabeling zijn net stekkers in alle geuren en kleuren verkrijgbaar voor de hifi enthousiasteling met twee rechter handen. Maar ook zijn er voldoende hebbedingen verkrijgbaar waarmee je je banksaldo binnen een halve middag kan laten verdampen.

We kunnen we zeggen dat deze eerste beursdag een kleurrijke ervaring is geweest. Niet heel veel nieuws. Wel veel mooie producten. Wat we wel graag willen aanstippen is dat high-end München elk jaar groter wordt. Goed nieuws voor u: we hebben op de eerste dag slechts een vierde gezien van het totaal. Morgen dus meer. Veel meer.

1 REACTIE