10.6 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Mooi cijfers voor audiobeurs High End München

Mooi cijfers voor audiobeurs High End München

0
Mooi cijfers voor audiobeurs High End München

De alweer voorbije High End in München heeft mooie cijfers neergezet qua onder meer aantallen bezoekers én deelnemers.

Dat ‘de betere hifi’ in de lift zit, blijkt uit een steeds verder toenemend aantal bezoekers aan bijvoorbeeld de High End in München. Deze ‘gouden standaard’ op het vlak van high end beurzen mocht zich dit jaar verheugen in 21.412 bezoekers. Dat is een stijging met 10% ten opzichte van vorig jaar. Het aantal bezoekende beroepsmatige bezoekers steeg met 13% naar 8002. Ook aan deelnemers was er dit jaar wederom geen gebrek: in totaal 538 exposanten gaven acte de précense.

High End in de (media)belangstelling

De beurs mag zich eveneens verheugen in een ruime wereldwijde mediabelangstelling, zo laten de organisatoren weten. Dit jaar was voor het eerst gekozen om de beurs niet samen te laten vallen met Hemelvaartsdag. Het betekende dat er op de donderdag en vrijdag iets minder bezoekers kwamen, maar dat werd in het weekend ruimschoots goed gemaakt. Wel een mooie tip voor volgend jaar (als er dan wederom gekozen wordt voor een Hemelvaartsloze editie natuurlijk). Als u wat rust zoek én u kunt een dag vrij regelen dan is de vrijdag erg interessant.